Osoba otrzyma e-mail z zaproszeniem do dołączenia. Oczekujące zaproszenia są wyświetlane z e-mailem, rolą, projektem, statusem i datą wygaśnięcia. Możesz zmienić rolę lub projekt zaproszenia albo je cofnąć, zanim zostanie zaakceptowane.
Dla istniejącego członka możesz zmienić jego rolę, zarządzać projektami, do których ma dostęp, lub usunąć go z organizacji. Statusy członka obejmują Aktywny, Oczekujący, Oczekuje weryfikacji, Zaproszony, Zawieszony i Wyłączony.
Zaproszona osoba otwiera link zaproszenia i widzi, kto ją zaprosił, wraz z e-mailem i rolą. Klika Zaakceptuj zaproszenie, aby dołączyć, lub odrzuca przez Nie teraz. Wygasłe lub nieprawidłowe linki pokazują komunikat „Zaproszenie niedostępne”.